EURA-KAUTTUAN URHEILIJAT

AJANKOHTAISTA

Kuntorastikausi alkaa 6.4. Kauttuan metsässä. Kartat ovat saatavissa Team Sportian postilaatikosta sekä liikkeestä sen aukioloaikoina. Omatoimirastit jatkuvat koko kesän ajan ja ovat kierrettävissä aina kahden viikon ajan. Touko- ja huhtikuun kuntorastit toteutetaan pelkästään omatoimisina. Omatoimirasteilla käytössä on ennakkoilmoittautuminen, jotta karttoja osataan tulostaa oikea määrä.
Seuran puheenjohtajana jatkaa Pertti Mäkelä. Hallituksen jäseninä jatkavat Vesa Tainio ja Päivi Reiman. Erovuorossa olevat jäsenet Anne Heino, Arto Mäkilä ja Joona Huila valittiin uudelleen.
Satakunnan yösuunnistussarja Q-cup saapuu ensi perjantaina 20.11. Euraan, jolloin näyttämönä toimii Lavajärven parhaat avokallioalueet. Tapahtuman lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä: https://www.satakunnansuunnistus.fi/?event=qcup20-osakilpailu-6. Tapahtuman jälkeen samoilla radoilla järjestetään myös omatoimisuunnistus, jolloin rasteja pääsee halutessaan etsimään myös valoisaan aikaan koko vikonlopun ajan. Omatoimisuunnistuksen karttavaraukset voi tehdä Joonalle (044 2525432 tai joonahuila@gmail.com)