EURA-KAUTTUAN URHEILIJAT

AJANKOHTAISTA

Joona oli ylivoimainen Punkalaitumella pidetyissä ampumasuunnistuksen pikamatkan kisassa. Reitillä oli matkaa kolme kilometriä ja Joona voittoaika oli 25 min huolimatta viidestä sakkokierroksesta. Tänään kisattiin pitkällä matkalla ja sijoitus tipahti yhdellä sakkokierrosten vuoksi. Pikamatkan tulokset (klikkaa otsikkoa), pitkän tuloksia ei vielä julkaistu
Joona oli laatinut jälleen hienot radat. Ilahduttavasti osallistujia päivän rasteille oli tullut lähikunnistakin. Teemu oli A radan vikkelin, B radan ykkösiä olivat Joonas & Iida. Vilma taasen oli C radan nopein. Tulokset Kuntorastit 2017 Ensi tiistaina EKU:n rastit tien toisella puolella - LInnavuoren kartalla. Ehdottomasti kannattaa tulla, radat on laadittu kaikille sopiviksi. Kiitos tästä päivästä ja nähdään ensi tiistaina! Tulokset Kuntorastit 2017.
Tänään tehtiin tämän kauden ennätys - rasteja oli etsimässä yli 70 suunnistajaa. A-radan nopein oli tällä kertaa Ilari Leppimäki, muut ekulaiset hyvässä tuntumassa. Heli Teini taas antoi miehille kovan vastuksen, vielä ehti Mikko Knuutila edelle :) Ilahduttavasti runsaasti lapsia ja uusia kävijöitä mukana. Kiva näitä on järjestää kun porukkaa käy. Tulokset kts Kuntorastit 2017 Ensi tiistaina sitten joukolla Köyliön Lallien rasteille Huovinrinteelle - ratamestarina Vesa Koskinen! Varmasti hienot suunnistusradat.